Sonte në Rubikon debatohet për lojërat e fatit

Sonte në Rubikon debatohet për lojërat e fatit

26 March 2019 14:59

Në Rubikon sonte debat për lojërat e fatit.

A po “obligohet” qeveria t’i mbyll lojërat e fatit?

Si ndikon kjo në ekonominë e vendit?

A mund të ketë zgjidhje tjetër përveç mbylljes?

Për këto dhe më shumë, sonte në Rubikon me Adriatik Kelmendin.

Rubikon kalohet ekskluzivisht vetëm në Kohavision.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme