Sonte në “Puls” diskutohet për ndryshimet demografike në Kosovë

Sonte në “Puls” diskutohet për ndryshimet demografike në Kosovë

25 March 2019 15:44

1. Pas 7 viteve të regjistrimit të popullatës sa është numri i banorëve rezident sot në vendin tonë?

2. Sa janë shqetësuese migrimet e vazhdueshme jashtë vendit dhe cilat janë pasojat?

3. Sa është shqetësuese rënia e natalitetit në vitet e fundit, si dhe pasojat që mund të ketë në popullatë?

4. Sa është numri i qytetarëve që ikin dhe heqin dorë nga shtetësia e Kosovës?

5. A po tkurret popullata nga vendet rurale dhe qytete të vogla?

6. Sa është mosha mesatare sot dhe sa ishte në vitet 80-ta?

Emisionin “Puls” mund ta ndiqni sonte prej orës 20:00 në KTV dhe në TV Arta nga ora 21:45.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme