Freski pranverore! Artikulli i Sponsorizuar

Freski pranverore!

22 March 2019 14:44

Shija unike!

Shije magjepse!

Shija e freskisë pranverore është brendi i njohur me licencë amerikane Rc Cola.

Me një histori të gjatë të rrugëtimi të suksesshëm, brendi Rc Cola është zgjidhja më e mirë që mund ta bëni për këtë stinë.

Me shumë llojllojshme të shijeve si:“RC Cola”, “Rc Q”, “Rc Exotic”, “Rc Cola Neo”, “Rc Refresher”, “Bitter Lemon”, “Lemon Lime” , brendi Rc Cola ju ofron edhe mundësi të ndryshme të paketimeve plastike si: 2l, 1.5l dhe 0.5l, si dhe në kanaҫe alumini 0.33l.

Zgjedh shijen e freskisë pranverore, zgjedh Rc Cola.

*Artikulli është i sponsorizuar nga Rc Cola

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme