Sonte në Rubikon, efektet e përgjithshme të taksës ndaj Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës

Sonte në Rubikon, efektet e përgjithshme të taksës ndaj Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës

26 February 2019 13:57

Cilat janë opsionet për taksën?

Vazhdim apo pezullim?

Cilat janë efektet e përgjithshme të taksës ndaj Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës?

Si ndikoi në marrëdhënien e Kosovës me partnerët ndërkombëtarë?

Çka me aspektin politik e qytetar në Kosovë?

Lidhur me këto dhe më shumë, sonte në Rubikon debatojnë: Agron Bajrami – kryeredaktor i Kohës Ditore, Jeta Krasniqi – KDI, Safet Gërxhaliu – njohës i çështjeve ekonomike, Taulant Kryeziu – Institutip EPIK.

Rubikon kalohet ekskluzivisht vetëm në Kohavision.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme