Me flamur të Kosovës, kombëtar e të SHBA-së shëtit në veri

Me flamur të Kosovës, kombëtar e të SHBA-së shëtit në veri

17 February 2019 17:08

​Një ngjarje jo e zakontë është shënuar sot paradite në Ditën e Pavarësisë në veri të Mitrovicës.

Një person me automjetin e tij të dekoruar me flamuj kombëtarë, shtetërorë e amerikanë, ka përzgjedhur të festojë duke qarkulluar nëpër rrugët e veriut të Mitrovicës.

Atij nuk i ka penguar shikimi “miqësor” i disa qytetarëve serbë, kur situata e përgjithshme vazhdon të jetë e acaruar në atë pjesë./KSP

Komentet

Tafa21/02/2019 15:39

Shteti i Kosoves asht edhe jug edhe veri ky djali dhe ne shum te tjer e festojm pavarsin ne vei pa kurfar kompleksi eshte feest shtetrore nuk besoj se do te na pengon kush te festojm.

Shto koment

Të ngjashme