Surroi: Rambujeja, ndër momentet e ndritura për popullin shqiptar Foto: Koha

Surroi: Rambujeja, ndër momentet e ndritura për popullin shqiptar

12 February 2019 21:06

Publicisti Veton Surroi, thotë se konferenca e Rambujesë ishte një nga momentet më të ndritura për popullin shqiptar, ngaqë për herë të parë Kosova po merrte pjesë ne një konferencë të drejtuar nga fuqitë e mëdha e ku po vendosej për fatin e saj.

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, zoti Surroi, kujton periudhën e negociatave të vështira të Rambujesë, ndërsa vlerëson se njëzet vjet më pas, me gjithë arritjet, Kosova po përballet me tema të vështira, që rrezikojnë ta zhvlerësojnë statusin dhe territorin e saj.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme