Dodik pohon se në Sarajevë ka dëgjuar shumë duartrokitje për Kosovën e fishkëllima ndaj Serbisë

Dodik pohon se në Sarajevë ka dëgjuar shumë duartrokitje për Kosovën e fishkëllima ndaj Serbisë

12 February 2019 11:21

Kryesuesi i Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës, Millorad Dodik, i cili në këtë cilësi iu drejtua pjesëmarrësve në ditën e hapjes së Festivalit Olimpik Europian të Rinisë në Sarajevë, deklaroi për mediat serbe se "nuk kam thënë as kam bërë diçka që do të ishte shkak për pakënaqësi dhe fishkëllima gjatë fjalës sime", transmeton Koha.net.

Sipas tij bëhet fjalë për animozitetet e njohura lokale.

"Ka pasur shumë duartrokitje dhe shumë fishkëllima. Unë kam vën re duartrokitje drejtuar delegacionit të Kosovës, dhe fishkëllima dretjuar ndaj Serbisë", ka thënë Dodik, i njohur për pikëpamjet nacionaliste serbe.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme