Studentët e juridikut heqin dorë nga ngujimi, nis mësimi

Studentët e juridikut heqin dorë nga ngujimi, nis mësimi

11 February 2019 23:30

Mbrëmjen e kësaj të hëne ka përfunduar ngujimi i studentëve të Fakultetit Juridik në Tiranë.

Prej më tepër se një muaji, një grup studentësh të Juridikut vijuan protestën në mjediset e brendshme të Fakultetit, duke mos lejuar zhvillimin e mësimit.

Ngujimi i grupit të studentëve brenda Fakultetit u vu përballë pjesës tjetër të studentëve, që donin t’i riktheheshin mësimit, raporton TCh.

Për të shmangur vazhdimin e përplasjes mes studentëve, dekani i Fakultetit Juridik, Artan Hoxha kërkoi nga Ministria e Arsimit gjetjen e mjediseve të tjera, që studentët të vijonin leksionet.

Në dispozicion të Fakultetit Juridik u vunë mjediset e gjimnazit “Petro Nini Luarasi”, ku prej dy javësh studentët ndoqën leksionet dhe seminaret aty, edhe në ditët e fundjavës.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme