Arbëri

Pse sipas Kurtit delegacioni në bisedime me Serbinë nuk është shtetëror por qeveritar

Pse sipas Kurtit delegacioni në bisedime me Serbinë nuk është shtetëror por qeveritar
Foto: Koha
 

Në orët e vona të mbrëmjes së kaluar, Kuvendi i Kosovës ka votuar me 61 vota pro në lexim të parë për Projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë.

Ndonëse ishin 91 deputetë në sallë, 30 nga ta nuk votuan fare, transmeton Koha.net.