Kadetët e Policisë nisin trajnimin bazik

Kadetët e Policisë nisin trajnimin bazik

21 January 2019 14:08

Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, sot filloi trajnimi bazikë i gjeneratës së 54-të, të Policisë së Kosovës.

Kolonel Milorad Corac drejtor i Departamentit për Trajnime në Drejtorinë e Përgjithshme, si dhe instruktorët e Policisë së Kosovës në Akademi iu dëshiruan mirëseardhje kadetëve të rinj dhe i inkurajuan ata që të japin maksimumin nga vetja e tyre që të gjithë trajnimin bazik ta përfundojnë me sukses, transmeton kp.

Kadetët e rinj do të trajnohen sipas plan programeve të dizajnuara në bazë të standardëve ndërkombëtare për të drejtat e njeriut dhe sundim të ligjit.

Trajnimi i cili do të zgjatë deri në shtator 2019 do ta vijojnë 430 kadet të Policisë së Kosovës.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme