Haradinaj vlerëson bashkëpunimin me Gjermaninë

Haradinaj vlerëson bashkëpunimin me Gjermaninë

17 January 2019 12:49

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në takimin ‘Business talks’, të organizuar nga Oda Ekonomike Gjermane në bashkëpunim me Konrad Adenauer Stiftung, ka folur për bashkëpunimin ekonomik ndërmjet Kosovës e Gjemrnaisë .

“Sot e kemi një infrastrukturë që është mbi 40 milionë euro që është bërë nga Qeveria gjermane”, citon kumtesa qeveritare të ketë thënë ndër të tjera Haradinaj.

takim kanë folur edhe Nora Hasani, drejtoreshë menaxhuese në Odën Ekonomike Gjermane-Kosovare dhe Granit Tërnava, menaxher i Programit në Konrad Adenauer Stiftung.

Të pranishëm në takim ishin ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian, Heldt, investitorë gjermanë dhe sipërmarrës nga vendi.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme