Sa po ndikon greva në arsim te fëmijët dhe familjet kosovare? Foto: Driton Paqarada

Sa po ndikon greva në arsim te fëmijët dhe familjet kosovare?

15 janar 2019 20:57

Sa po ndikon greva në arsim te fëmijët dhe familjet kosovare? Për këtë temë është diskutuar sot në pjesë qendrore të emisionit “Express” të KTV-së.

Në emision, të ftuar ishin Hyra Tejeci-Murati, gazetare, Salie Osmankaq, gazetare dhe Agnesa Qerimi, nga “Kosovar Youth Council”.

Për më tepër, shikoni videon.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme