Rikthehet ajri i ndotur në Prishtinë, sonte është i rrezikshëm Foto: Koha

Rikthehet ajri i ndotur në Prishtinë, sonte është i rrezikshëm

11 January 2019 22:56

Sipas matësve të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, indeksi i cilësisë së ajrit për momentin në Prishtinë është i rrezikshëm, që në shifra shkon në 356.

Kohët e fundit, bora dhe temperaturat shumë të ulëta kanë ndikuar që edhe ajri të jetë më i mirë.

Por, sonte përsëri ajri është shumë i rëndë.

Kujtojmë se gjatë vitit 2018, Kosova u përball me ndotje të lartë të ajrit dhe tejkalim të normave të ndotjes të lejuara nga Bashkimi Evropian. Më së shumti ndotja e lartë e ajrit u vërejt në kryeqytet.

Image

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme