Floil, për një recetë më të shijshëm Artikulli i Sponsorizuar

Floil, për një recetë më të shijshëm

11 January 2019 10:27

Temperaturat e ulëta që po na shoqërojnë këtyre ditëve, bëjnë që çdo njëri nga ne të ketë më shumë nevojë për vitamina për të rigjeneruar organizmin.
Për tu siguruar që trupi i juaj do të jetë i fortë, atëherë ushqimi duhet të jetë i mbushur me vitamina dhe i përgatitur me shumë kujdes.

Floil, është vaji vendor i klasifikuar në rangun e artikujve me përbërës të shëndetshëm dhe natyralë, i cili përmban vitaminën E dhe K.

Por, Floil pos që përmban vitaminat E dhe K, ai nuk ka aromë gjatë përgatitjes, nuk ka përmbajtje të kolesterolit, dhe është 100% i rafinuar.

Këtë vaj mund ta gjeni në çdo pik shitëse të maketeve moderne dhe tradicionale.

Zgjedh Floil, zgjedh vajin më të mirë për një recetë të shijshëm.

(Artikulli i Sponsorizuar nga Floil)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme