Ndërpritet greva e kirurgëve në Mitrovicë

Ndërpritet greva e kirurgëve në Mitrovicë

09 January 2019 15:16

Javë më parë Kolegjiumet profesionale të kirurgëve të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës kanë hyrë në grevë, me të vetmen kërkesë, për rritjen e pagave në nivel të gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Kësaj greve i janë përgjigjur edhe kirurgët e Spitalit Rajonal të Mitrovicës, mirëpo në mënyrë që qytetarët mos të hasin në vështirësi për t’i trajtuar sëmundjet e tyre ata orë më parë morën vendim që ta ndërprejnë këtë grevë, njofotn kumtesa komunale.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme