Sonte në Rubikon i ftuar Enver Hoxhaj

Sonte në Rubikon i ftuar Enver Hoxhaj

26 December 2018 14:36

Në Rubikon sonte Enver Hoxhaj, zv. kryeministër dhe nënkryetar i PDK-së.

Cila është faza e re e bisedimeve me Serbinë? Çka me përbërjen e Ekipit Negociator? Cili është roli i Partisë Demokratike në këtë delegacion? A do t'i bashkohet Lidhja Demokratike Ekipit? Çka me Vetëvendosjen? A mund të ketë konsensus mes klasës politike në vend? Çka me punën e qeverisë Haradinaj? Si e sheh Hoxhaj vendimin për taksën 100%? Çka me diplomacinë? Cili është sot imazhi i Kosovës në botë? Çka me fushatën serbe kundër njohjeve të shtetësisë së Kosovës?

Për këto dhe më shumë, sonte në Rubikon me Adriatik Kelmendin. Rubikon kalohet ekskluzivisht vetëm në Kohavision.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme