Arbëri

Tirana gjobit lypësit... dhe 82 veprime tjera që ndalohen në kryeqytetin shqiptar

Foto: Ilustrim
 

Çdo njeri në kryeqytet që do të kapet duke kërkuar lëmoshë në hapësirat publike do të gjobitet nga 1-mijë deri 20 mijë lekë të reja.

Këshilli Bashkiak i Tiranës,vetëm me votat e mazhorancës, ka marrë vendimin që të gjobisë personat që lypin në rrugët e kryeqytetit.