Kosova, shtet në Kushtetutën e Maqedonisë Foto: Koha / ilustrim

Kosova, shtet në Kushtetutën e Maqedonisë

21 December 2018 10:58

Medie serbe sot shkruajnë me habi se Kosova do të bëhet pjesë e Kushtetutës së ndryshuar të Maqedonisë, transmeton Koha.net.

Kjo, pasi në një amendament të kësaj Kushtetute thuhet se “Maqedonia, pos me Serbinë, Bullgarinë, Greqinë e Shqipërinë, kufizohet edhe me Kosovën”.

Këtë amendament e kishte propozuar Aleanca për Shqiptarë.

Për këtë amendament, ankohet agjencia serbe lajmeve tanjug, Maqedonia pavarësinë e Kosovës e njeh edhe Kushtetutë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Vakti25/12/2018 09:33

Po une shqiptarëve ju kam thanë: Në një të ardhme, shqiptarët do t´i kenë së paku tri vota në Ballkan dhe Europë. Vetëm në këtë mënyrë mundet Serbia dhe Rusia. Hiqnu ju patriotëve të vonuar me retoriken e tyre për "Bashkim-in" Retorika për "Bashkimin" klasik të shqiptarëve, ndihmon krijimin e Serbisë së Madhe. Shqiptarët janë kompakt natyralishtë dhe vetëm kështu siq janë, janë faktor i randësishëm në Ballkan dhe EUropë.

Shto koment

Të ngjashme