Në Rubikon sonte shkrimtari e publicisti Veton Surroi

Në Rubikon sonte shkrimtari e publicisti Veton Surroi

18 dhjetor 2018 13:27

Cili është rezoluta dhe ekipi negociator i votuar në Kuvendin e Kosovës?

A do të jetë Surroi pjesë e ekipit negociator?

Çka përfaqëson drafti i marrëveshjes gjithëpërfshirëse i hartuar nga Qeveria?

Çka mund të pritet nga faza e ardhshme e dialogut me Serbinë?

A ka Kosova ushtri?

Çka me taksën 100 %?

Cili do të ishte kompromisi për heqjen e taksës? Çka me Gjykatën Speciale?

Për këto dhe më shumë, sonte në Rubikon.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme