Në ditën e formimit të Ushtrisë do të ketë rrymë me bollëk

Në ditën e formimit të Ushtrisë do të ketë rrymë me bollëk

14 December 2018 09:39

KEDS/KESCO njofton se ka siguruar energjinë e nevojshme nga importi për të pasur furnizim të pandërprerë për gjithë vendin në ditët në vijim.

Sipas një njoftimi nga KEDS, rrjeti i vjetër i shpërndarjes mund të shkaktojë ndërprerje të paplanifikuara, megjithatë thonë se i kanë marrë të gjitha masat parandaluese për të siguruar ndërhyrje të menjëhershme në këto raste duke shtuar edhe numrin e ekipeve për ndërhyrje në këto raste.

“Ne inkurajojmë konsumatorët tanë që të na kontaktojnë menjëherë në rastet e ndërprerjeve për shkak të prishjeve në rrjet. Edhe një herë, energjia e siguruar nga importi do të sigurojë 24/7 furnizim për gjithë vendin. Po ashtu, nëse ka ndërprerje teknike ne do të njoftojmë përmes rrjetit social Facebook duke informuar se ka pasur prishje teknike dhe se kemi dërguar ekipe për ta rregulluar atë”, thuhet në njoftimin e KEDS.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme