Arbëri

Hoti flet për dialogun Kosovë-Serbi, buxhetin 2019 dhe bashkëpunimin opozitar

Hoti flet për dialogun Kosovë-Serbi, buxhetin 2019 dhe bashkëpunimin opozitar
Foto: Koha

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, thotë se dialogu Kosovë-Serbi, është procesi më i rëndësishëm nëpër të cilin po kalon Kosova.

Në “Intervistën e Javës” në Koha.net, Hoti jep vlerësimin e tij për përfshirjen e dy partive opozitare, PSD-së dhe Alternativës në përpjekjen për të themeluar një ekip negociator për bisedimet me Serbinë.