Njoftim shtesë për mbylljen e rrugës Kaçanik-Hani i Elezit Foto: Ilustrim

Njoftim shtesë për mbylljen e rrugës Kaçanik-Hani i Elezit

07 December 2018 15:10

Ministria e Infrastrukturës, njofton se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike, mbyllja e paralajmëruar e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) do të vazhdojë të jetë e  nga 10 orë gjatë ditës për 10 ditët në vijim, transmeton Koha.net.

Sipas informatës, rruga do jetë e mbyllur nga dita e nesërme, e shtunë, 8 dhjetor 2018 e do të vazhdojë kështu deri të martën, më 18 dhjetor 2018.

Mbylla ditore do të zgjasë nga ora 07:00 – 17:00.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme