Arbëri

Mustafa: Hekurudha Milot- Prizren, projekti me strategjik kombëtar

Foto: Koha / ilustrim
 

Bashkëpunimi tregtar midis Shqipërisë dhe Kosovës ka shënuar një rritje të vazhdueshme. Eksportet e Kosovës në Shqipëri janë rritur nga 5.7 milionë në vitin 2005 në rreth 60 milionë Euro në vitin 2017.

Kështu ka thënë ish-deputeti i LDK-së, Muhamet Mustafa, duke potencuar se në të njëjtën periudhë importet nga Shqipëria janë rritur nga 18 milionë në 151 milionë Euro.