Hasani: Përmes marrëveshjes Kosovë – Serbi, Rusia synon arritjen e interesave të veta gjeostrategjike

Hasani: Përmes marrëveshjes Kosovë – Serbi, Rusia synon arritjen e interesave të veta gjeostrategjike

16 November 2018 18:59

Profesori i së Drejtës Ndërkombëtare, Enver Hasani, në intervistë për televizionin 21, ka deklaruar se dialogu deri më sot ka qenë enigmatik dhe kjo ka nxitur frikë tek qytetarët.

Kur ka folur për takimin mes Thaçit dhe Putinit në Paris, ai ka thënë se kjo është pjesë e gjeopolitikave që ndërlidhen rreth Iranit.

Ai mendon se Rusia përmes dialogut Kosovë-Serbi dhe marrëveshjes përfundimtare mes dy shteteve, synon të realizojë interesat e veta gjeostrategjike.

Më gjerësisht në RTV21.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme