Një vit nga inaugurimi i rafinerisë së vajit Floil! Artikulli i Sponsorizuar

Një vit nga inaugurimi i rafinerisë së vajit Floil!

09 November 2018 15:48

Një investim i madh që po vinte për herë të parë në vendin tonë, me teknologjinë e fundit që të sjell cilësinë më të lartë, morri formën finale, në nëntorin e vitit 2017.

Më 9 nëntor, në Gjilanit, u përurua edhe rafineria e vajit të vetëm vendor, Floil, që mori vëmendje edhe në vende të rajonit.

destinuar që të garantoj cilësi falë recetës italiano-gjermane, zhvillim ekonomik, pak kohë iu deshtë vajit Floil, që të jetë produkti më i mirë për kuzhinën tuaj duke bërë që të jetë fuqishëm në treg dhe të festoj një vjetorin e inaugurimit.

shtrirë në të gjitha vendet e rajonit, vaji nga Kosova gjendet edhe në tregjet e vendeve evropiane e më gjerë.

Pa kolesterol

I rafinuar 100%

Pa aromë gjatë fërgimit

Me vitaminë K dhe E

Janë cilësitë që i dhanë sukses të madh vajit Floil dhe e bënë të pakonkurrueshëm më treg.

Rafineria Floil është rafineria e parë për prodhimin e vajit ushqimor në Kosovë! Vaji Floil u lansua në vitin 2017, kurse produktin tani mund ta gjeni në tregun rajonal dhe në atë botëror.

(Artikulli i Sponsorizuar nga Floil)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme