Floil, gjithmonë me ty! Artikulli i Sponsorizuar

Floil, gjithmonë me ty!

12 October 2018 09:57

Floil po feston 1vjetorin me shumë dhurata përmes kampanjës më atraktive të këtij viti. 

Kampanja me sloganin Gjithmonë me ty, është krijuar vetëm për një qëllim; që të shpërblej konsumatorët besnik të vajit Floil të cilët e bënë të mundur këtë një vjetor jubilar. 

Andaj bëhu edhe ti pjesë e festimit të një vjetorit të Floil dhe fito mundësin për tu shpërblyer me dhurata të ndryshme. 

Për tu informuar se si të bëhesh pjesë e kampanjës tonë, bëjeni like faqen Floi: https://www.facebook.com/floilofficial/

Aty do të ju informojmë për të gjitha kërkesat që keni. 

Floil, gjithmonë me ty! 

Floil 1 vjet!

(Artikulli i Sponsorizuar nga Floil)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme