Inovacioni i radhës i kompanisë Fluidi

Inovacioni i radhës i kompanisë Fluidi

22 September 2018 09:45

Kompania Fluidi që nga themelimi ka sjellë produkte të klasit të parë për konsumatorët e vetë besnik.

E kësaj here befasia është për më të dashurit tanë, pra fëmijët.

Picimuli është produkti i fundit nga Fluidi që hynë në kategorinë e pijeve jo alkolike, me përbërje frutash dhe qumështi.

I krijuar me aq dashuri, kujdes dhe me një synim të vetëm, që të pranohet sa mirë nga më të vegjlit tanë.

Picimulin do mund ta gjeni në gjitha markete tradicionale dhe moderne me dy lloje shijesh, at të dredhëzës dhe shijes së pjeshkës.

Përbërja e këtij lëngu ka vetëm efekte pozitive si: rrit koncentrimin, pasuron organizmin e fëmijës tuaj me shumë vitamina.
Fluidi, korporata që dhuron konsumatorëve zgjedhje të shumëfishta.

(Artikull i sponsorizuar nga Fluidi).

Komentet

Shto koment

Të ngjashme