Fjalosja që gati sa nuk u kthye në rrahje mes kryetarit dhe ish-kryetarit të Bujanocit

Fjalosja që gati sa nuk u kthye në rrahje mes kryetarit dhe ish-kryetarit të Bujanocit

18 September 2018 22:21

Kryetari i Komunës së Bujanocit Shaip Kamberi, dhe ish kryetari i Komunës së Bujanocit Nagip Arifi në seancën e sotme të mbajtur në Kuvendin Komunal të Bujanocit, debatin rreth një pike të rendit të ditës e kanë shndërruar në konflikt verbal.

Kjo ka shtyrë Kryetarin e Kuvendit të Komunës së Bujanocit të thërrasë pauzë për qetësimin e situatës.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme