Shell Licensee Kosova, konfirmon përsëri që zyrtarisht operon në vendin tonë

14 September 2018 17:12

Pas përfundimit të Samitit me një mbrëmje Gala në Munich nga Shell ku pjesëmarrës ishin përfaqësues nga 82 vende të botës që Shell operon, Shell Licensee në Kosove ju nda shpërblimi Hero i Misionit nga zyrtarët dhe menaxherët globalë të Shell.

Kjo ngjarje në vazhdimësi është hap drejt vazhdimit të ofrimit të shërbimeve kualitative nga Shell Licensee në Kosovë, lajm që më tutje konfirmon që Shell është dhe zyrtarisht operon në vendin tonë, duke i mundësuar qytetarëve tonë nivel të ri të shërbimit me derivate dhe lubrifikante me cilësi të lartë.

(Artikull i sponsorizuar nga Shell Licensee Kosova).

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme