Në Gjilan u  inaugurua Akademia e Edukimit Hello

Në Gjilan u inaugurua Akademia e Edukimit Hello

17 August 2018 10:21

Gjilan, 17 gusht - Në Gjilan sot është inauguruar o objekti i Akademisë së Edukimit Hello. Objekti i ri ka 5400 metra katror hapësirë të brendshme dhe 7500 metra katror oborr dhe u mundëson fëmijëve të ciklit fillor dhe atij parashkollor kushte europiane për nxënien e dijes.

Shiritin e objektit të kësaj qendre e kanë prerë kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, dhe pronari, Florian Kurteshi.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme