Palokaj shkruan për rolin që do ta ketë Britania në Kosovë pas Brexitit

Palokaj shkruan për rolin që do ta ketë Britania në Kosovë pas Brexitit

12 gusht 2018 23:54

Në kohën kur joefikasiteti i BE-së, interesat dhe politika e Serbisë, si dhe papërgjegjësia e Kosovës u kanë krijuar hapësirë Rusisë dhe Turqisë të kenë ndikim më të madh në Ballkan, parashtrohet pyetja se a do të ketë Britania e Madhe ndonjë rol në këtë rajon pas Brexitit, shkruan Augustin Palokaj në kolumnen e radhës.

Londra do të donte të kishte, dhe Kosova, sipas Palokajt, do të jetë një humbëse e madhe nëse pas largimit nga BE-ja Britania do ta reduktojë rolin në Kosovë dhe në rajon.

Kolumnen e plotë mund ta lexoni të hënën në “Koha Ditore”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme