“Toleranca fetare në Shqipëri nuk duhet të jetë diçka hipokrite”

“Toleranca fetare në Shqipëri nuk duhet të jetë diçka hipokrite”

20 July 2018 22:12

David Hosaflook, një misionar protestant amerikan që jeton prej vitesh në Shqipëri, thotë se shqiptarët e tërheqin për shumë prej cilësive të tyre fisnike si popull.

Hosaflook është autor i disa studimeve dhe përkthyes i librit “Rrethimi i Shkodrës” të Marin Barletit në gjuhën angleze.

Ai i tha Zërit të Amerikës se interesimi i tij për historinë e Skënderbeut mbetet i gjallë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme