FSShK mbështet përpjekjet për rritjen e shërbimeve spitalore Foto: Koha / ilustrim

FSShK mbështet përpjekjet për rritjen e shërbimeve spitalore

16 korrik 2018 14:16

Bazuar në listën e pritjes për stentim të pacientëve të Shërbimit të Kardiokirurgjisë me Kardiologji Invazive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e përshëndetë dhe inkurajon ministrin e Shëndetësisë dhe Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës që të vazhdojë duke rritë shërbimin.

“Ne do të jemi bashkëpunues dhe në krah të çdo procesi që e përmirëson gjendjen në shëndetësi”, thuhet në komunikatë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme