Albin Kurti

Marrëveshje e Re për Ballkanin perëndimor 16 shkurt 2019 21:34

Zonja dhe zotërinj Të nderuar nikoqirë dhe pjesëmarrës, Jam i nderuar të marr pjesë në këtë forum rajonal të organizuar në një vend me një histori aq të njohur. Ne...

10 teza në 1 Maj 01 maj 2018 15:47

1. Para luftës shteti okupator na dëboi nga pronat e përbashkëta dhe i shfrytëzonte ato. Pas luftës, kaluam te privatizimet pa shtet. E pas pavarësisë te një shtet ama i privatizuar. Në vend të...