Adriatik Kelmendi

Krimi në Kosovë, varri në Serbi, karriera në Kuvend e Qeveri 25 February 2017 09:25

Deri më tash nëpër territorin e Serbisë janë zbuluar varrezat masive me 941 trupa të shqiptarëve të vrarë në Kosovë. Gjithashtu, së fundi janë bërë publike dëshmi dhe...

Izolimin pushtetarëve, liberalizimin qytetarëve 18 February 2017 09:18

Ka individë me emër e mbiemër në Kosovë, të cilët duhet t'u japin zgjidhje kushteve të Brukselit për liberalizimin e vizave. Ata janë 120 deputetët e Kuvendit dhe jo më shumë se...

Paramendoje veten në pozitën e një serbi në veri 11 February 2017 21:39

Edhe serbët, edhe shqiptarët e Kosovës duket se nuk e kanë ndërmend të bien më në këto gracka të lira. As serbët kosovarë e as shqiptarët kosovarë s'kanë pse të...

Mos e hapni temën e rivizatimit të kufijve, mos punoni kundër Kosovës 28 January 2017 21:44

Është çmenduri që në kontekstin e provokimeve të fundit nga Beogradi dhe në aktualitetin e mjegulluar gjeopolitik, vetë Prishtina të iniciojë idenë e shkëmbimit të territoreve. Kjo,...

Ju lutem, mos i vrisni serbët, tha Vuçiq... 21 January 2017 21:46

...edhe pse ka më shumë se 10 vjet, sigurisht, që në Kosovë nuk ka pasur ndonjë vrasje me motive etnike. Për çfarë vrasjesh e ka fjalën Vuçiq?! Apo mos duhet përgatitur që në...