Debati për të rinjtë sot në Interaktiv me Donjet Bislimin e PDK-së dhe Gazmend Gjyshincën e Vetëvendosjes

Në fokus
Karikatura e ditës
Mes për mes
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • OTF3564Basel - MulhouseARRIVED 23:50
 • OTF731PHannoverLANDED 23:16
 • PC341Istanbul - Sabiha GokcenARRIVED 22:59
 • JP157MunichLANDED 23:08
 • PC6361AntalyaSCHEDULED --:--
 • Nr. fl.përStatusi
 • EW5713StuttgartTAKE OFF 21:18
 • PC6362AntalyaSCHEDULED --:--
 • PC342Istanbul - Sabiha GokcenSCHEDULED 05:00
 • XQ5151AntalyaSCHEDULED --:--
 • JP114FrankfurtSCHEDULED 06:05
Prishtina International Airport Adem Jashari