WhatsApp me funksion të ri

WhatsApp me funksion të ri

27 tetor 2017 19:56

WhatsApp është bërë me funksion të ri, të cilin përdoruesit e kanë dëshiruar për një kohë të gjatë.

Funksioni mundëson shlyerjen/shtyrjen e thirrjeve, pasi që ato të jenë bërë.

Për t’u qasur në opsionin për shlyerje, nevojitet të shtypim mesazhin dhe ta mbajmë për pak kohë, pas së cilës do të jetë e mundur që ta shlyeni mesazhin për të gjithë, apo vetëm për vete.

Nëse zgjidhni opsionin "delete for everyone", porosia do të shlyhet edhe nga dritarja e chatit të bashkëbiseduesit tuaj, transmeton KosovaPress.

Duhet theksuar se opsioni "delete for everyone" është e vlefshme vetëm shtatë minuta pas dërgimit të mesazhit.

Natyrisht, shlyerja e mesazhit në asnjë rast nuk nënkupton se përdoruesi i cili e ka pranuar, edhe nuk e ka lexuar.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme