Flamengot shtegtojnë drejt vendeve të ngrohta

Flamengot shtegtojnë drejt vendeve të ngrohta

12 shtator 2017 09:26

Një numër i madh i flamengove, të cilët gjatë stinës së verës kanë qëndruar në pellgun e lumit të Vanit në provincën lindore Van të Turqisë, kanë filluar migrimin drejt rajoneve të ngrohta, raporton Anadolu Agency (AA).

Pellgu i lumit të Vanit është qendër e qindra specieve të shpezëve, ndërkohë që flamengot në këtë rajon kanë qenë fokus i shumë fotografëve dhe të apasionuarve pas botës shtazore.

Migrimi i flamengove që për shkak të rënies së temperaturave shkojnë në vende të ngrohta, ka krijuar pamje mahnitëse.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme