Dashi

Dashi

21.03-20.04

Është e rëndësishme të vlerësoheni si duhet në bazë të shërbimeve që ofroni. Kur e dini vlerën tuaj e arrini suksesin. Bëni hulumtime online lidhur me atë se sa duhet të paguhen njerëzit që kanë aftësitë tuaja. Përgjigjja mund t’ju befasojë. Nëse ngrini honorarët apo kërkoni rritje page, edhe stili juaj i jetesës do të ketë përmirësime dramatike. Është e domosdoshme ta luani të vështirin. Kundërshtarët do të provojnë ta bëjnë më të mirën për t’ju shkatërruar. Nëse jepni ultimatum, do t’ju trajtojnë me respekt.

Demi

Demi

21.04-20.05

Në vend se të formuloni ndonjë plan të kujdesshëm, jetoni për momentin. Ndiqni një impuls pasionant, sepse do t’ju sjellë kënaqësi të madhe. Edhe nëse dëshironi të rrini në ndonjë shoqëri apo të hyni në ujërat e dashurisë, apo ta befasoni të dashurin me ndonjë dhuratë ekstravagante. E rëndësishme është të ndaloni të mendoni në terme praktike dhe të filloni ta dëgjoni zemrën. Nëse rrezikoni ose shpenzoni shumë para do të ndiheni të lehtësuar. Mos ua vini veshin kritikëve që ankohen se po tregoheni të papërgjegjshëm.

Binjakët

Binjakët

21.05-20.06

Do të ndiheni më mirë nëse aplikoni praktika shpirtërore. Jeni lodhur duke u ndikuar nga shqetësimet përreth jush. Kur keni një burim të forcës do të ndiheni më mirë dhe do t’i përballoni ndryshimet në jetën personale e profesionale. Nuk ka rëndësi a do të ndiqni një religjion apo do të formuloni filozofinë tuaj për jetën. E rëndësishme është të bëni gjëra shpirtërore. Çfarë nëse ju duhen parime udhërrëfyese? Si mund të ndiqni ndërgjegjen? Këto gjëra e bëjnë jetën kuptimplotë për ju? Bëhuni më të sinqertë.

Gaforrja

Gaforrja

21.06-20.07

Nëse fitoni njohuri të specializuara do të keni më tepër liri profesionale. Jeni lodhur duke ndryshuar punët për çdo vit për shkak të katastrofave ekonomike. Nëse mësoni një treg do të keni më shumë kontroll mbi jetën tuaj. Mos u dëshpëroni nëse pasioni juaj i vërtetë ndodhet diku tjetër. E mira e kësaj është që ju jep më tepër kohë për t’u marrë me aktivitete të lira që i pëlqeni. Në vend se të merrni urdhra nga një menaxher duhet ta bëni vetë orarin tuaj.

Luani

Luani

21.07-20.08

Një lidhje pasionante ju jep shkëlqim tërheqës. Mos e lini pa shkuar në një ngjarje gala bashkë me këtë person. Kjo do ta ngrejë statusin tuaj si çift i fuqishëm. Jeni beqar? Do të takoni dikë të veçantë në një konferencë profesionale. Duhet të luani agresorin duke qenë se partneri juaj është shumë i turpshëm. Bëni gjithçka që mundeni për ta ndihmuar të përshtatet. Personaliteti juaj do të lërë përshtypje sharmante.

Virgjëresha

Virgjëresha

21.08-20.09

Jeni të vetmit që keni eksperiencë të duhur për një punë të caktuar. Dikush që ka autoritet mund të ndihet i kërcënuar nga njohuritë tuaja superiore. Mund t’ua vërë në pikëpyetje gjithë gjykimin tuaj. Përgatituni t’ia thoni gjërat në fytyrë. Nuk është zgjidhje të duroni presionin. Jeni tipa shumë të përshtatshëm, por duhet ta hiqni qafe këtë person ngucakeq. Mblidhni kurajë dhe ngrini zërin.

Peshorja

Peshorja

21.09-20.10

Jeni më të talentuar sesa konkurrentët. Si rezultat i kësaj ka kërkesa të mëdha për shërbimet tuaja. Kur duhet të zgjidhni mes klientëve do të ndieni produktin e suksesit tuaj. Edhe pse është mirë të punoni me konsumatorë që do të paguajnë mirë për punën tuaj, nganjëherë ju mungon bashkëpunimi me ata që kanë buxhete fikse. Mendoni sesi mund të kontribuoni duke u angazhuar në një organizatë bamirësie.

Akrepi

Akrepi

21.10-20.11

Një lidhje e afërt me dikë ju ndihmon ta realizoni një ëndërr tuajën. Jeni skajshmërisht pasionant. Nganjëherë ndjenjat tuaja ju vënë në rrugë dhe ju bëjnë të bëni hapat e duhur për të ecur tutje. Kurdo që ndiheni të kërcënuar nga mbingarkesa e emocioneve, kthehuni tek partneri apo miku i ngushtë. Ai do t’jua tregojë rrugën drejt suksesit. Nëse dëshironi të bëni emër në një fushë kreative duhet të ndërtoni një sistem të punës.

Shigjetari

Shigjetari

21.11-20.12

Ju ndiheni krenar kur jetoni siç dëshironi vetë. Në vend se të vareni nga lidhjet familjare për të përmbushur qëllimet tuaja, ju insistoni të filloni nga poshtë dhe të arrini deri në majë. Pak njerëz e kuptojnë sesa e lehtë mund të ketë qenë për ju që ta siguroni ndihmën e të tjerëve. Nëse do ta bënin këtë, ata do t’ju shikonin ndryshe. Mos u brengosni. Nuk keni nevojë për aprovimin e dikujt tjetër që të arrini sukses.

Bricjapi

Bricjapi

21.12-20.01

Do të bëheni hero nëse e mbani një premtim. Dikush që ka qenë mirënjohës për përkrahjen tuaj do t’ju japë besnikëri të pamohueshme. Nëse jeni beqar, mund ta gjeni dashurinë tek dikush që ju ka ndihmuar në të kaluarën. Lidhja mes jush do të jetë e fuqishme dhe e gjatë. Jeni në lidhje serioze? Përfitoni nga rasti të merreni me të dashurin. Promovoni agjendën e tyre, inkurajoni ëndrrat dhe shfaqeni talentin e tyre. Falë inkurajimit tuaj, ata do të arrijnë nivele që asnjëherë s’i keni parë të mundura.

Ujori

Ujori

21.01-20.02

Fondet që do të merrni nga një institucion qeveritar, edukativ apo kulturor do të arrijnë me kohë. Me këtë ndihmë do të mund të zëvendësoni pajisje të dëmtuara apo të përmirësoni sistemin elektrik apo hidraulik. Është e rëndësishme që të merreni me këto çështje sa më shpejt që të jetë e mundur. Nëse nuk e bëni mund t’ju kushtojë shumë më shtrenjtë. Nëse keni nevojë për rekomandime nga profesionistët, bëni thirrje në media sociale dhe do të merrni sugjerime të rëndësishme.

Peshqit

Peshqit

21.02-20.03

Mos i fshihni ndjenjat. Në përgjithësi jeni shumë diskret. Nuk është stili juaj ta shprehni atë që keni në zemër. Por kjo situatë është ndryshe. Është e rëndësishme ta dini ku e keni vendin edhe nëse duhet ta sfidoni një person të rëndësishëm. Keni aftësi të fitoni mbështetës me ndikim. Sikurse ju, edhe të tjerët janë lodhur duke u shtirur që gjithçka është mirë kur ka telashe serioze. Duke bashkuar forcat mund ta riformoni një institucion.