Bekim Kupina

Nga Jackie Chan te Stereo Spasse 22 prill 2018 08:00

Në qytetet kosovare vazhdojnë ta bëjnë jetën rrugë ku ndeshen djathtizmi me majtizmin, komunizmi me fashizmin, pacifizmi, UÇK-ja me FARK-un e deri te njëra familje kundër tjetrës. Për...

Akreditimi moral dhe konformizmi akademik 04 mars 2018 09:27

Ministër i Nismës i Arsimit, dorëhiqu edhe nëse s`ta kërkon kush. Jo për tjetër, por për shkak të një standardi demokratik që njihet me përkufizimin “qeverisje e mirë”. Dhe...

Rojat e smogut 04 shkurt 2018 08:00

Teksa po i bëjmë rojë smogut, kemi mbërri në pikën kur një gjendje emergjente duhet ta trajtojmë me preventivë. Një tis gri Prishtina e ka prej disa vjetësh, por kur Ambasada Amerikane filloi ta...