Kosovarët mbipopullojnë Velipojën dhe Shëngjinin

Kosovarët mbipopullojnë Velipojën dhe Shëngjinin

06 gusht 2017 19:31

Në pikën e sezonit turistik veror, plazhet e Velipojës dhe Shëngjinit janë populluar më së shumti me pushues nga Kosova.

Këtë vit më shumë se 80 % e hoteleve janë mbushur me turistë nga Kosova, pasi sipas tyre janë vendet e vetme ku ata gjejnë qetësi.

Sipas tyre, këto dy vende preferohen më shumë për shkak të disa arsyeve, ato janë cilësia e rërës dhe ujit dhe çmimet më të lira se në plazhet e tjera të Shqipërisë dhe rajonit.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme